1817DG Alkmaar (NH)

Categorie Verhuurd
Soort Overig
Prijs Niet beschikbaar
Beschikbaar vanaf per direct
Woonoppervlakte 0 m2
De bovenste verdieping is vrij voor de verhuur gekomen en dus zijn wij op zoek naar een huurder in dit fraaie pand aan de James Wattstraat te Alkmaar.

kantoor/atelier/ontspanning ruimtes op de bovenste verdieping.

Aan de geliefde zicht locatie, op kantorenpark de Viaanse Molen is in dit vrijstaande kantorenpand met een representatieve uitstraling de bovenverdieping nog beschikbaar. Ook is er voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

Het kantoorpand bestaat uit vier verdiepingen, welke allen bereikbaar zijn middels de centrale lift of trappenhuis.

De locatie ligt op 15 minuten wandelen van het Centraal Station en op een steenworp afstand van de Provinciale wegen N245/N9/A9.

INDELING:

Fraaie entree met postbussen, intercombel. De centrale ruimte verleend u de toegang tot het trappenhuis en lift.

De 4e verdieping is voorzien van toiletten en pantry en is tevens bereikbaar via het centrale trappenhuis en met de lift.

Deze etage van CA. 200 m2 is van scheidingswanden voorzien waardoor er diverse ruimtes zijn gecreëerd, dan wel nader in te delen zijn. Op het eigen terrein is ook een overdekte gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.

De HUUR: €900,- Pm. excl. btw is afhankelijk en inrichting en de parkeerplaatsen worden verdeeld naar rato en er wordt een borg gerekend.

BESTEMMING: Conform het vigerende bestemmingsplan ‘Viaanse Molen’, vastgesteld door de gemeente Alkmaar en onherroepelijk per 14 juni 2012, is de bestemming van het object ‘Kantoor’. De voor ‘Kantoor’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: - kantoren, al dan niet in combinatie met aan de kantoorfunctie ondergeschikte dienstverlening; - maatschappelijke voorzieningen; - culturele en ontspannende voorzieningen;

SERVICEKOSTEN: € 22,50/ m²/ jaar, ten behoeve van: - Vastrecht en verbruik gas, water en elektra; - Tuinonderhoud; - Schoonmaak algemene ruimte; - Glasbewassing; - Abonnement alarminstallatie; - Jaarlijkse keuring technische installaties (lift, cv, alarm, enz.); - Administratiekosten.

Voor verdere informatie en bezichtigingen mailt u ons dan. Wij van Novi BV zijn u graag verder van dienst.


Deel met je vrienden

« terug naar het overzicht