1704RA Heerhugowaard

Categorie Verhuurd
Soort Appartement
Kamers 1
Bouwjaar 2019
Prijs Niet beschikbaar
Beschikbaar vanaf 01-06-2019
Oppervlakte 108 m2
Perceel oppervlakte 36 m2
Inhoud 108 m3
Nadat de verhuurder dit pand grondig heeft verbouwd komen er medio Juni 2019 in dit kleinschalig appartementencomplex 18 studio’s vrij om voor de langere termijn gehuurd te worden. Er zijn nog enkele studio's vrij om gehuurd te worden.

(Een studio is een ruimte met eigen separate badkamer en open keuken)

Gunstig gelegen:
Op steenworp afstand van het treinstation, openbare voorzieningen en op 5 minuten van winkelcentrum “Middenwaard” Uitvalswegen N242/N194

Bent u een werkend persoon of stel zonder kinderen of huisdier en zoek u woonruimte voor de langere termijn neem dan direct contact op en regel een inschrijving.

Voorzien van parkeergelegenheid op eigen terrein.

Omschrijving:
Via de gezamenlijke entree met postbussen, intercombel en trappenhuis komt u op de 1e en 2e verdieping bij de studioappartementen. In het souterrain is een separate wasruimte ingericht waarvan alle bewoners gebruik van kunnen maken. De studio`s zijn hoogwaardig afgewerkt en worden gestoffeerd opgeleverd. (Wit geverfd, gestuukt en v.v. een nieuwe laminaat in lichte kleurstelling) De betegelde badkamer is v.v. wastafel, hangcloset en inloopdouche. De studio’s zijn v.v. keukenblok met elektrische kookplaat, kastruimte en werkblad.

Er zijn grote raampartijen welke voor voldoende lichtinval en ventilatie zorgdragen.
De studio’s op de 1e verdieping hebben een dakterras welke op het Westen is gelegen.

Overige kenmerken: Inschrijving is gestart.
-Medio Maart 2019 beschikbaar
-Separate wasruimte met wasmachine en droger (gezamenlijk gebruik)
- Eigen tussenmeter (elektra)
- Inschrijving basisadministratie gewenst

De huur varieert afhankelijk van de grootte €635,-- €675,-- €695,-- prijs niet beschikbaar- €850,--Pm of €865,-- Exclusief het voorschot voor GWE Wifi en servicekosten. Er wordt een maandhuur als borg gerekend. U kunt gratis parkeren in de eigen parkeervakken.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kunt u huursubsidie aanvragen. (Zie voor berekening www.belastingdienst.nl

Voor verdere informatie en inschrijvingen stuurt u dan per mail een door u ingevuld en ondertekend inschrijfformulier via onze website.


Deel met je vrienden

« terug naar het overzicht